TOP 5 GREEK SUMMER SONGS 2023

TOP 5 GREEK SUMMER SONGS 2023

Καλοκαιρινά Ελληνικά Τραγούδια

Τα κορυφαία τραγούδια του φετινού καλοκαιριού

Ποια είναι τα 5 δημοφιλέστερα τραγούδια 

Ποιο είναι το τραγούδι του φετινού καλοκαιριού;

TOP 5 GREEK SUMMER SONGS 2023

Δεν μας έφταναν οι καύσωνες, έχουμε να κάνουμε εικασίες και για το τραγούδι του καλοκαιριού. Κάθε καλοκαίρι φέρνει μαζί του ένα τραγούδι που χαρακτηρίζει τη σεζόν και σε κάνει να νιώθεις ότι η θάλασσα, ο ήλιος και ο χορός είναι μόλις ένα βήμα μακριά.

Από τον Γιώργο Σαμπάνη μέχρι τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ας ρίξουμε μια ματιά στο Top 5 των ελληνικών τραγουδιών για το καλοκαίρι του 2023.


5. Γιώργος Σαμπάνης – Μόνο Με Σένα – Με ένα ξεχωριστό dance disco pop κομμάτι, ο Σαμπάνης μας βάζει σε groovy mood αυτό το καλοκαίρι. Ένα τραγούδι που σε καλεί να χορέψεις υπό τον λαμπερό ήλιο.

4. Ελένη Φουρέιρα – oh mami– Η κορυφαία pop star δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Το ρυθμικό και άκρως καλοκαιρινό τραγούδι της φέρνει τον αέρα της παραλίας στα αυτιά μας.

3. Νίκος Οικονομόπουλος – οδος μοναξιας– Με την απόλυτη φωνή και μια ροκ μπαλάντα όπως το “Οδός Μοναξιάς,” ο Οικονομόπουλος μας ταξιδεύει σε συναισθηματικά μονοπάτια κάτω από τον ήλιο.

2. Melisses 30 – 40– Το No. 1 συγκρότημα της χώρας μας μας χαρίζει έναν ύμνο της αγάπης με δυναμικό ρυθμό που θα μας κρατάει στον ρυθμό του καλοκαιριού.

1. Κωνσταντίνος Αργυρός – Το “Ελπίδα” κατακτά την πρώτη θέση. Ένα τραγούδι που συνδυάζει τη ζεστασιά του καλοκαιριού με την αγάπη και την ελπίδα.


Ενώ οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, αυτά τα τραγούδια θα συνεχίσουν να μας προσφέρουν τον ήχο του καλοκαιριού, μέχρι να ανακαλύψουμε το επόμενο μουσικό διαμάντι.

Ας αφήσουμε λοιπόν τη μουσική να μας ταξιδέψει και να μας υπενθυμίσει ότι το καλοκαίρι είναι εδώ για να απολαύσουμε!

TOP 5 GREEK SUMMER SONGS 2023

Ακολούθησε το theotvnews στο Google News

Για να μείνετε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελληνική Μουσική

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ 2023 / Ελληνικά τραγούδια 2023 / Greek Music

Aκολουθήστε μας στο Facebook, το Instagram, το TikTok και το YouTube