Αργυρός και Good Job Nicky στη σκηνήThe Voice

THE VOICE OF GREECE Knockouts Μην το χάσετε!

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ

Σε μεγάλα διλήμματα οι coaches του THE VOICE OF GREECE έβαλαν τα Knockouts

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Ελένη Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν προετοιμάσει τα μέλη της ομάδας τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τη βοήθεια των φιλοξενούμενων προπονητών Good Job Nicky, Γιάννη Γιόκαρη, Θοδωρή Μαραντίνη και Λένα Ζεβγάρα.

THE VOICE OF GREECE Knockouts

Τώρα έρχεται το ακόμα πιο δύσκολο κομμάτι των Knockouts, καθώς πρέπει να αποφασίσουν με ποιους διαγωνιζόμενους θα συνεχίσουν στα Βattles.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παλεύει να αποχαιρετήσει διαγωνιζόμενους από την ομάδα του, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποφασίσει πώς θα σχηματιστεί η ομάδα του για τα Battles.

Τρεις γυναικείες φωνές δημιουργούν πρόβλημα στον Πάνο Μουζουράκη, καθώς πρέπει να επιλέξει με ποια διαγωνιζόμενη θα συνεχίσει.

Η Ελένα Παπαρίζου αντιμετωπίζει μια δύσκολη απόφαση στην επιλογή ανάμεσα σε τρείς διαγωνιζόμενους.

Γιώργος Λιανός The Voice

Ο Σάκης Ρουβάς επιλέγει τους διαγωνιζόμενους για την επόμενη φάση και ελπίζει

σε ένα κλέψιμο για να σώσει τις φωνές που αξίζουν να συνεχίσουν.

Σε αυτό το επεισόδιο, ένα απρόσμενο ντουέτο δημιουργεί μια μεγάλη έκπληξη. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καλωσορίζει τον «Good Job Nicky» στη σκηνή του Voice και η μουσική τους συνάντηση κόβει την ανάσα.

Συντονιστείτε για να μάθετε αυτό το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 21:00 στον ΣΚΑΪ για το νεότερο επεισόδιο του THE VOICE OF GREECE VII.