Πάνος Μουζουράκης «Τα Νούμερα»

«Τα Νούμερα» Πάνος Μουζουράκης αναταράσσει τη «Μάντρα»

Ο Πάνος Μουζουράκης έχει καταστροφικές συνέπειες σε όλα τα «νούμερα».

Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι καλεσμένοι στο νέο επεισόδιο της σατιρικής μουσικής κωμωδίας του Φοίβου Δεληβοριά την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στην ΕΡΤ1.

Μετά την κοινή τους νίκη εναντίον της Μαφίας, ο Φοίβος και ο Τζονάθαν (Μιχάλης Σαράντης) έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι – με μια ειρωνική έννοια.

Καλούν στη «Μάντρα» τον Πάνο Μουζουράκη, ωστόσο, έχει καταστροφικό αποτέλεσμα σε όλα τα «Nούμερα».

Πάνος Μουζουράκης «Τα Νούμερα»

Στο μεταξύ, ο Σταύρος Θεοδωράκης επιστρέφει από το επεισόδιο των «Πρωταγωνιστών». Σε ένα αποκλειστικά αφιερωμένο στoν «Μούζου», περνώντας από τη «Μάντρα» περιεργάζεται την περίπλοκη προσωπικότητα του Θανάση (Θανάσης Αλευράς).

Λοιπόν, ποια είναι η ταυτότητα αυτού του μυστηριώδους ατόμου;

Πάνος Μουζουράκης «Τα Νούμερα»

Όλα οδηγούν σε μια ζωντανή παράσταση όπου η αλήθεια, για μια φορά, αποδεικνύεται πιο όμορφη από το ψέμα.

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σατιρικής σάτιρας και μουσικού θεάματος «Τα Νούμερα», που προβάλλεται στην ΕΡΤ1 την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 22:00.

Μια σειρά μυθοπλασίας, στην οποία η πραγματικότητα θα νικιέται από τον σουρεαλισμό. Είναι η ιστορία ενός τραγουδοποιού και του αλλοπρόσαλλου θιάσου του, που θα προσπαθήσουν να αναβιώσουν στη σύγχρονη Αθήνα τη «Μάντρα»

«Τα νούμερα» φιλοδοξούν να «παντρέψουν» την κωμωδία με το τραγούδι, το σκηνικό θέαμα με την κινηματογραφική παρωδία, το μιούζικαλ με το σατιρικό ντοκιμαντέρ και να μας χαρίσουν γέλιο, χαρά αλλά και συγκίνηση.