Στέλιος Ρόκκος στο δωμάτιο του νοσοκομείου μετά την περιπέτεια υγείας του με εμβολή, καθισμένος σε ένα κρεβάτι κρατώντας ένα μήνυμα για τους θαυμαστές του

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος έστειλε το πρώτο του μήνυμα στους θαυμαστές του μετά την περιπέτεια υγείας του με έμφραγμα.

Ο Ρόκκος βρισκόταν στη Λήμνο όταν νωρίς το πρωί του Σαββάτου (14.1.2023) μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού, με τον γιατρό να διαγνώσει συμπτώματα εμβολής. Αμέσως ζήτησε αεροδιακομιδή C-130 στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»

Στέλιος Ρόκκος με κουστούμι άσπρο

Για προληπτικούς λόγους και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική.

Όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές του τραγουδιστή ανησύχησαν για τα νέα της υγείας του και έτσι ο συνάδελφός του Κώστας Ζούμας έκανε μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Στέλιου Ρόκκου στο Facebook αναφέροντας ότι είναι καλά και ότι είχε μια μικρή περιπέτεια.

Στέλιος Ρόκκος με την κιθάρα του

«Στέλιος Ρόκκος η περιπέτεια υγείας του : Το πρώτο του μήνυμα»

«Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!», Διαβάστε την ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Stelios Rokkos.

«Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου, η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο! Ευχαριστούμε για την κατανόηση»

Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες του theotvnews, ο Στέλιος Ρόκκος παραμένει στο νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του δεν προκαλεί ανησυχία