Οι_καλύτεροι_παίκτες_στο_παιχνίδι_

Το Survivor All-Stars φέρνει πίσω αγαπημένους παίκτες από προηγούμενες σεζόν για να ανταγωνιστούν σε μια αρένα για έναν ακόμα γύρο. Το ριάλιτι είναι γνωστό για τις έντονες προκλήσεις, το στρατηγικό παιχνίδι και, φυσικά, τις αξέχαστες παρουσίες των συμμετεχόντων της.

Έχουν υπάρξει πολλές ιδιαίτερες παρουσίες στο Survivor, αλλά υπάρχουν ορισμένες που ξεχωρίζουν ως αξέχαστες.

  • Ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) Survivor 2017. Ισχυρός δυνατός στο παιχνίδι, κερδίζοντας προκλήσεις και κάνοντας έξυπνες στρατηγικές κινήσεις αυτά τον βοήθησαν να φτάσει μέχρι το τέλος. Τελικά αναδείχτηκε και ως μεγάλος νικητής, αλλά η απόδοση του εξακολουθεί να μένει στις μνήμες μας ως μία από τις καλύτερες στην ιστορία του Survivor.
Survivor_All-Stars_Οι_πιο_αξέχαστες_στιγμές_
aggelopoulos
  • Η Κατερίνα Δαλάκα το 2018 συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά «Survivor» και κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το 2019 συμμετείχε ξανά στο ελληνοτουρκικό ριάλιτι και κατέκτησε την πρώτη θέση. Με την ανταγωνιστικότητα της και την αντοχή της, αναμένεται επίσης να κερδίσει το ενδιαφέρον σε αυτόν τον γύρο.
Survivor_All-Stars_Οι_παίκτες_που_είχαν_αντίκτυπο_
dalaka
  • Ο Τριαντάφυλλος (Ντάφυ) Survivor 2021. ΔΕΝ έχουμε δει ποτέ έναν παίκτη να πάει τόσο μακριά, να κερδίζει την αγάπη του κόσμου χωρίς να είναι πολύ ανταγωνιστικός ή ακόμη και να μην παίζει σε πολλά παιχνίδια. Στην πραγματικότητα ο Ντάφυ είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση.
triantafillos
Tριαντάφυλλος

Επομένος αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα από τις πολλές αξέχαστες εμφανίσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο Survivor. Είτε πρόκειται για κυρίαρχη φυσική παρουσία, για ένα ύπουλο στρατηγικό παιχνίδι ή για συνδυασμό και των δύο, αυτοί οι παίκτες έχουν αφήσει μια διαρκή επίδραση στο σόου και στις καρδιές των θαυμαστών του Survivor.

ΝΕΑ: Survivor All Star: Δες ποιοι παίκτες θα πάρουν μέρος;