ελένη_φουρέιρα_εγκυος

Επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή μετά τη γέννηση

Η ποπ σταρ έχει κρατήσει ακόμα κρυφή την εγκυμοσύνη της από το κοινό, αφού ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της το περασμένο καλοκαίρι. Γι’ αυτό ξέσπασαν τότε οι πρώτες αναφορές περί εγκυμοσύνης.

Συνεπώς οι δημόσιες εμφανίσεις της είχαν μειωθεί εμφανώς, και οι αναρτήσεις της στα social media είχαν επίσης μειωθεί, το οποίο εξίταρε ακόμα περισσότερο τις φήμες αυτές.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε να κρατήσει αυτή την ευχάριστη είδηση για εκείνη και τα πολύ δικά της πρόσωπα.

Έτσι μόλις, η τραγουδίστρια αισθάνθηκε ότι μπορεί να μοιραστεί τη χαρά της με το κοινό της αποφάσισε να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram της.

Λίγους μήνες αργότερα, η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε για πρώτη φορά με τον Ισπανό σύντροφο της, επιδεικνύοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά στις κάμερες

Το ζευγάρι θα κρατήσει αγκαλιά το νεογέννητο μωρό τους στις αρχές του νέου έτους.

Έτσί θα ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την επιστροφή της στις πίστες και το νέο της tour που σχεδίασε με τους συνεργάτες της “Μου έλειψε η σκηνή. ” Δεν μπορώ να περιμένω για την περιοδεία του 2023″, έγραψε η Ελένη στην ανάρτησή της.

Επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα
Επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα