Η Μελίνα Ασλανίδου δίνει συνέντευξη στην εκπομπή Τετ α Τετ

Μελίνα Ασλανίδου: Ο άγνωστος αρραβώνας της αποκαλύπτεται”

Η Μελίνα Ασλανίδου, Ελληνίδα τραγουδίστρια, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον αποτυχημένο αρραβώνα της.

Η Ασλανίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Τετ α Τετ».

Μεταξύ άλλων, η Ασλανίδου αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ ότι οι γονείς της έγραφαν ότι ζούν σε ίδρυμα επίσης μίλησε για πρώτη φορά για τον άγνωστο αρραβώνα της που δεν κατέληξε σε γάμο.

Όταν ρωτήθηκε για τους γονείς της στο Αν ζουν σε ίδρυμα, η Ασλανίδου είπε, “Αυτή η αναφορά που γράφτηκε δεν υπάρχει πλέον.

"Μελίνα Ασλανίδου: Ο άγνωστος αρραβώνας της αποκαλύπτεται"
“Μελίνα Ασλανίδου: Ο άγνωστος αρραβώνας της αποκαλύπτεται”

Προσωπικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθώ με τους δικούς σου γονείς ή τους γονείς του τάδε. Είναι οικογένειά μου, δεν είναι ωραίο πράγμα».

Στη συνέχεια μίλησε για το ενδεχόμενο να παντρευτεί στο μέλλον και είπε Δεν φοβάμαι τη δέσμευση, ήμουν τυχερή στην αγάπη.

Ελληνική Μουσική: Διαβάστε περισσότερα για το νέο της τραγούδι «Τα Θύματα» 

«Έφτασα κοντά στον γάμο, ξυστά. Είχα αρραβωνιαστεί με ένα παιδί, ήμασταν καλά, αλλά μετά δεν προχώρησε. Δεν με φοβίζει κάτι στη δέσμευση. Έχω ευτυχήσει στον έρωτα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Μελίνα Ασλανίδου θέλει να κρατά τα μέσα στραμμένα στη δουλειά της και όχι στην προσωπική της ζωή. Ωστόσο, υπήρξαν στιγμές που κάποιες από τις σχέσεις της έχουν δημοσιοποιηθεί.