Δεν υπήρξαν στην ζωή μου θαύματα μόνο θλίψη, φόβος κι ενοχή πήρα χάδι μόνο μ’ ανταλλάγματα σβήσαν όλα μ’ ένα σου φιλί. Ωωωω, κάθε μας λεπτό

Στο soundtrack της σειράς «Sasmos» συμμετείχε η Μελίνα Ασλανίδου.

Η Μουσική και οι στίχοι ανηκουν αντίστοιχα των Νίκου Τερζή και Γιάννη Κότσιρα, συνεχίζοντας τη δουλειά της στην τεράστιας επιτυχίας τηλεοπτική σειρά του Alpha «Σασμός».

Η Μελίνα Ασλανλίδου δανείζει τη χαρισματική της φωνή σε μια τρυφερή και ρυθμική μπαλάντα, μια εξαιρετική σύνθεση του Νίκου Τερζή, σε συγκινητικούς στίχους του Γιάννη Κότσιρα. Τον έσπασε, αλλά ακόμα δυνατός.

lifestyle νεα: Διαβάστε περισσότερα για τον άγνωστο αρραβώνα της Μελίνα Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει με το σινγκλ «Τα Θύματα» στο soundtrack της φετινής σειράς «Σασμός» και παίρνει τη σκυτάλη με το τραγούδι «Χαμένη ζωή» που ερμηνεύει ο Χρήστος Θηβαίος και «Το Δώματο Βρίζω» και «Πύρινες Καρδιές» με την Ελεονώρα Ζουγανέλη. «Ξεχωρίστε στις καρδιές και στο μυαλό του κοινού με τον Δημήτρη Μπάση.

Εν τω μεταξύ, η Μελίνα Ασλανίδου έκανε τεράστια ραδιοφωνική επιτυχία με τη διασκευή του αγαπημένου τραγουδιού του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Να Είσαι Εκεί» για να καλύψει τις ανάγκες του εικοσάχρονου επερχόμενου άλμπουμ της κορυφαίας στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη «Παιδί Δικό Μου».

Η Panik Oxygen κυκλοφόρησε το τραγούδι «Ta Thaumata» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Μελίνα Ασλανίδου – Τα Θαύματα – Official Lyric Video