Ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη συγκινήθηκαν όταν παρακολούθησαν τον γιο τους, Good Job Nicky, να ερμηνεύει ζωντανά και να τους αφιερώνει το τραγούδι «Come Home».

Η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη καθώς ο Good Job Nicky τραγούδησε και απέτισε φόρο τιμής στους γονείς του σε μια sold-out παράσταση στην Κεντρική Σκηνή Gazarte.

Οι γονείς του, που τον στήριζαν πάντα στη μουσική του καριέρα, ήταν στο κοινό και τον επευφημούσαν καθώς τραγουδούσε.

Ο Good Job Nicky έδωσε μια δυνατή ερμηνεία και όταν τραγούδησε το “Come Home”, στράφηκε στον πατέρα του και έκανε μια μικρή αλλαγή στους στίχους, τραγουδώντας το “papa” αντί για το κανονικό. Ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη ήταν εμφανώς συγκινημένοι και περήφανοι για το ταλέντο και την επιτυχία του γιου τους.

Good Job Nicky Η ζωντανή εμφάνιση της Nicky συγκινεί τον Γιάννη Πάριο και τη Σοφία Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη απαθανάτισε τη στιγμή με το κινητό της. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας δημοσίευσε τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram λίγο μετά.

https://www.youtube.com/watch?v=1fTn3hk0tpo

Ο Νεαρός τραγουδιστής κάνει σταθερά βήμα μουσικά και προσπάθησε να μην ταυτιστεί με τον διάσημο πατέρα του που έγραψε ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή.

Για το λόγο αυτό έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν θα συνεργαστεί μαζί του, ώστε να μην τον αποκαλούν απλώς «Γιο του Πάριου», αλλά να έχει το δικό του ανεξάρτητο όνομα.