γαμοσ

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 23:00, ο Γιώργος Θεοφάνους μας επιφυλάσσει μια συναρπαστική έκπληξη. 

Οι Onirama, η Μπέττυ Μαγγίρα, ο Αιμιλιανός Σταματάκης, η Μαριέλλα Σαββίδου, η Μυριέλλα Κουρέντη, ο Άρης Πλασκασοβίτης και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ήρθαν στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» και έκλεισαν τη βραδιά με τις μοναδικές ερμηνείες και το ανεξάντλητο ταμπεραμέντο τους στο Open.

MAYRIKIOS_MAYRIKIOU_THEOFANOUS
THEOFANOUS_ONIRAMA
THEOFANOUS_MAGGIRA_
THEOFANOUS_VERNICOS

Παραμονή Χριστουγέννων, 24 Δεκεμβρίου 09:50 Η Ελένη Τσολάκη υποδέχεται τον Πάνο Καλίδη στο πιο εορταστικό Open Weekend του χρόνου. Μαζί της θα είναι ο Μάριος Αθανασίου, η Ελένη Βαΐτσου και η Ελίνα Μάλαμα, οι πιο δημοφιλείς ηθοποιοί από την «ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», σε μια εκπομπή γεμάτη χορό και τραγούδι.

Την παραμονή των Χριστουγέννων ο Γιάννης Μπέζος ετοίμασε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα στο αφιέρωμα στο «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» στις 21:00. Ο Κώστας Μακεδόνας ερμήνευσε τα τραγούδια

Καλεσμένοι του: Γιάννης Ζουγανέλης, Ιωάννα Παππά, Χριστίνα Αλεξανιάν, Ορέστης Τζιόβας, Μαρία Χάνου, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρία Φιλίππου, Ηρώ Μουκίου , Μαρίνος Κόνσολος, Ιωάννα Πηλιχού, Γιωργής Τσουρής, Βίβιαν Κοντομάρη, Δανάη Λουκάκη, Ελένη Τσιμπρικίδου και Ελίζα Σκολίδη

και όλη η παρέα απόλαυσε τη βραδιά, πολύ κέφι. Μας φέρνουν μια μαγική Χριστουγεννιάτικη αναβίωση με ανεβασμένη διάθεση και θετική ενέργεια.