Διαμάχη ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την επιλογή τους να καταστρέψει την κιθάρα τους στο τέλος της συναυλίας στο Λας Βέγκας, σηματοδοτώντας έτσι το τέλος της περιοδείας του συγκροτήματος στις ΗΠΑ. 

«Εκτός από το χάος και την καταστροφή στο Λας Βέγκας, το ταξίδι μας στη Βόρεια Αμερική μόλις τελείωσε και ήδη μας λείπουν τα πάντα. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι με τον χρόνο που περάσαμε μαζί σας και την αγάπη που μας δείξατε. Η ενέργεια που φέρατε σε κάθε συναυλία έκανε αυτή την περιοδεία απλά αξέχαστη. Μετράμε τις μέρες μέχρι να επιστρέψουμε. Σας αγαπάμε, σας ευχαριστούμε» αναφέραν με ανακοίνωση.

Οι Måneskin 

Ωστόσο, σε πολλούς θαυμαστές δεν άρεσε και κατέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κατηγορήσουν το συγκρότημα για «ανάρμοστες χειρονομίες». Άλλοι μίλησαν για «ηλίθιες εκπομπές» όπου ξέχασαν από πού προέρχονται. Επιπλέον, ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είπαν ότι η κίνηση «χαστουκίζει τους ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν μουσικά όργανα».

σπάνε κiθάρες

Τα μέλη του ιταλικού συγκροτήματος που κατέκτησε τη Eurovision και τον κόσμο δημοσίευσαν βίντεο και φωτογραφίες στο Instagram. με τα σχόλια να πέφτουν βροχή ” ανάγκασε τους Maneskin να γράψουν “ήταν εντελώς απροσδόκητο, ίσως υπερβάλλαμε λίγο, αλλά μας άρεσε”.