εγκυμοσύνη

Και πάλι κλέβει την παράσταση. Τα «Συκινίτικα(Συγκινήθηκα)» είναι ένα μοντέρνο ποπ τραγούδι που ξεχώρισε αμέσως στο κοινό. 

Μάλιστα, το τραγούδι έγινε viral στα social media, ενώ έχει γίνει πλατινένιο στις ψηφιακές πλατφόρμες, μετρώντας πάνω από 2 εκατομμύρια streams

“Δες εδώ την Ελένη Φουρέιρα να Φωτογραφίζεται με τη φουσκωμένη κοιλιά της

εγκυοσ-σχεση-συντροφοσ
ελένη φουρέιρα

Με το μοναδικό της ταμπεραμέντο και τον ιδιαίτερο τρόπο της, η Ελένη Φουρέιρα, δημοφιλής ποπ σταρ που ξεπερνά τα σύνορα της Ελλάδας, φέρνει στις οθόνες μας το «Συκινητικά» μέσα από ένα πρωτότυπο μουσικό βίντεο με εντυπωσιακές εικόνες. Τη χορογραφία για το μουσικό βίντεο σκηνοθεσίας υπογράφει η Νεφέλη Θεοδότου.

Η μουσική αυτού του τραγουδιού ανήκει στον Μάριο Ψιμόπουλο και την Ελένη Φουρέιρα, ενώ τους στίχους έγραψαν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αντώνης Παπάς. Κυκλοφορεί σε CD και σε καταστήματα ψηφιακής μουσικής και δισκοπωλεία. 

Το άλμπουμ “Poli_Ploki” περιέχει επιτυχίες όπως τα 11 εκατομμύρια streams του Hawk “Aya” και 18,9 εκατομμύρια streams “El Telephone” τα οποία έχουν πρόσφατα εμφανιστεί εντυπωσιακά με τη συμμετοχή των FY, Mente Fuerte και Trannos Mixing, δηλαδή κοντά στα 10,5 εκατομμύρια streams.

Κυκλοφορεί από την Panik Records.

Eleni Foureira – Sigkinitika Sigkinithika – Official Music Video