“Μάλλον την πίκρανα την Ρίτα Σακελλαρίου” ομολόγησε ο Ζαφείρης Μελάς.

Τα 50 του χρόνια στη λαϊκή μουσική γιόρτασε φέτος στη Βουλή ο Ζαφείρης Μελάς Στο Σπίτι με το MEGA το βράδυ του Σαββάτου. Η Ρούλα Κορομηλά τον καλωσορίζει ενώ αναρωτιέται για το ιστορικό της συνεργασίας του δημοφιλούς καλλιτέχνη με την αείμνηστη Ρίτα Σακελλαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ζαφείρης Μελάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μάλλον την πίκρανα την Ρίτα Σακελλαρίου. Ήμασταν στη Θεσσαλονίκη σε κάποιο μαγαζί και μου είπε ο επιχειρηματίας να πάρουμε την Ρίτα Σακελλαρίου. «Ρε συ, καμιά πιο νέα γυναίκα! Αυτή είναι γριά, να πούμε» του λέω γιατί όλοι οι καλλιτέχνες προσπαθούμε να βρούμε κάτι ωραίο δίπλα μας. Της το είπε αυτό ο επιχειρηματίας και ήρθε το βράδυ η Ρίτα σουρωμένη στο μαγαζί. Μπήκε μέσα στο καμαρίνι, όρμηξε και με χτύπησε».

«Εγώ ήμουν 25, 27 χρονών τότε, στα πρώτα μου βήματα, ψαρωμένος. Πάντα σεβόμουν τους μεγαλυτέρους μου, τους καλλιτέχνες. Υπήρχε ένας πολύ μεγάλος σεβασμός, εκείνη την ώρα δεν ξέρω πως μου ήρθε και είπα αυτό το πράγμα για την Ρίτα. Εντάξει, είπα και την αλήθεια όμως έτσι; Ήθελα κάποια νέα κοπέλα, ένα όνομα πιο δροσερό. Την πείραξε αυτό την κυρία Σακελλαρίου και μου όρμηξε. «Ρε συ, Ρίτα, δεν το είπα από κακία» της είπα και την άλλη μέρα μπήκε μέσα στο καμαρίνι και μου ζήτησε συγγνώμη» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ζαφείρης Μελάς στο Σπίτι με το MEGA τη νύχτα του Σαββάτου.

Ζαφείρης Μελάς Στο Σπίτι με το MEGA