Χριστίνα Σάλτη: Το φλερτ

Χριστίνα Σάλτη: το φλερτ με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Dream Show 2

Η συμμετοχή της Χριστίνας Σάλτη στο Dream Show 2 το 2006 αποτέλεσε μια σημαντική στιγμή στην καριέρα της και αναδείχθηκε ως μια από τις πιο εντυπωσιακές φωνές στο ελληνικό μουσικό στερέωμα.

Η Χριστίνα Σάλτη συνδύασε τη νεανική της ομορφιά με το ταλέντο και την εκπληκτική φωνή της, αφήνοντας εποχή στον διαγωνισμό.

Ωστόσο, σε μια πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό OK, η Χριστίνα Σάλτη αποκάλυψε κάτι που ήταν άγνωστο για πολλούς.

Μίλησε για το φλερτ που είχε με τον γνωστό τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο. Αυτή η αποκάλυψη έριξε φως σε μια σχέση που είχε περάσει στο παρελθόν, όταν και οι δύο ήταν ακόμα παιδιά.

Χριστίνα Σάλτη: Το φλερτ

Το 2006 συμμετείχες στο Dream Show 2 διαθέτοντας όλο το «πακέτο»: νέα, όμορφη, συμπαθής και με πολύ καλή φωνή. Θεωρείς πως έχεις αδικηθεί λίγο από το σύστημα;

Γενικά στη ζωή μου δεν θέλω να ρίχνω ευθύνες σε κανέναν. Δεν νιώθω να είμαι η κοπέλα που την έχουν αδικήσει. Θέλω να βελτιώνομαι ώστε να γίνομαι ολοένα και καλύτερη. Μάλλον τότε δεν ήμουν αρκετά έτοιμη για όλο αυτό που ζούσα. Η επιτυχία ή η αποτυχία σε κάτι είναι προσωπική μας ευθύνη.

Βλέποντας το τώρα, έπρεπε να εξελιχθώ ως καλλιτέχνιδα αλλά και ως χαρακτήρας. Ήμουν πιο μαζεμένη και δεν ήμουν τόσο έτοιμη να εκτεθώ πολύ. Το παιχνίδι δεν μου έκανε κακό. Ίσα ίσα με έκανε πιο δυνατή. Βγαίνοντας από αυτό όμως συνέχισα να κάνω οντισιόν. Δεν μου άνοιξε πόρτες, αλλά στη ζωή είναι όλα μαθήματα.

Χριστίνα Σάλτη: Το φλερτ με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Dream Show 2 

Υπάρχει ένα βίντεο από εκείνη την εποχή όπου ο Νίκος Οικονομόπουλος παραδέχεται δημόσια ότι υπήρχε φλερτ μεταξύ σας.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε… ήμασταν παιδιά, ήταν κάτι αληθινό. Θέλω να πω μόνο πως τον εκτιμώ πολύ, είναι υπέροχος άνθρωπος και του αξίζει η επιτυχία που έχει. Ήταν έτοιμος τραγουδιστής από τότε.

Ακολούθησε το theotvnews στο Google News

Για να μείνετε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελληνική Μουσική

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ 2023 / Ελληνικά τραγούδια 2023

Aκολουθήστε μας στο Facebook, το Instagram, το TikTok και το YouTube