Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τιμά τον Νότη Μαυρουδή

Νότης Μαυρουδής

Στο πένθος έχει βυθιστεί στην καλλιτεχνική κοινότητα τις τελευταίες ώρες για τον Νότη Μαυρουδή που σκοτώθηκε στο Πήλιο ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του.

Μαζί με άλλους, η Ελεονώρα Ζουγανέλη δημοσίευσε μια φωτογραφία του μεγάλου συνθέτη και κιθαρίστα και στο story της, ακούγεται το τραγούδι «Παλιάτσος» του Μαυρουδή.

Στη λεζάντα, ο τραγουδιστής έγραψε: «Νότη μου, από σήμερα εσύ θα είσαι αυτό το αστέρι που έλεγες στα τραγούδια σου. Σε θαυμάζω, σε αγαπώ και σέβομαι την ησυχία σου! Καλό ταξίδι και συλληπτήρια στην οικογένεια».

Νότης Μαυρουδής Μια εικόνα της Ελληνίδας μουσικού και συνθέτη Ελεονώρας Ζουγανέλη με το τραγούδι «Παλιάτζος» να παίζει στο βάθος»
Νότης Μαυρουδής

«Αντίο» της Χάρις Αλεξίου

Το δικό της «αντίο» είπε η Χάρις Αλεξίου με μια ανάρτησή της στο Instagram. Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού, η ερμηνεύτρια δημοσίευσε ένα κοινό στιγμιότυπο από τον ήχο του τραγουδιού της συνεργασίας τους «Λαβωματιά».

Ο Νότης Μαυρουδής συνέθεσε τη μουσική για τα τραγούδια του δίσκου «Στην ηχώ του έρωτα» που κυκλοφόρησε το 2002. “Καλό ταξίδι αγαπητέ μου Νότη. Η μουσική σου θα είναι πάντα στις καρδιές μας”, έγραψε στη λεζάντα η Χάρις Αλεξίου.

H κηδεία θα γίνει στο νεκροταφείο Χαλανδρίου στις 10:30 το πρωί και θα ακολουθήσει ταφή στο κοιμητήριο Ριτσώνας στις 13:00.

Η ανάρτηση του Χάρη Μαυρουδή.του γιου του

«Η πολιτική κηδεία του πατέρα μας Νότη Μαυρουδή θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου το Σάββατο 7/01 στις 10:30 το πρωί και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 13:00.

Επιθυμία της οικογένειάς μας, αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου. Λογαριασμός κατάθεσης: Alpha Bank ΦΛΥΑ Α.Ε ΙΒΑΝ GR 0301403600360002320000087

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας.

Η οικογένειά του».