Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Βαλάντη, τη Δέσποινα Ολυμπίου, τον Χόβιγκ και τη Ναυσικά στη σκηνή για το «ΈναΤραγούδι Άκομα»

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου ανήμερα των Φώτων στις 23:00 στο OPEN, ο Γιώργος Θεοφάνους θα έχει μαζί τους Βαλάντη, Δέσποινα Ολυμπίου, Hovig και Ναυσικά για μια μαγική μουσική βραδιά στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα».

Ο Βαλάντης θα ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, καθώς και τραγούδια από άλλους καλλιτέχνες στα οποία θέτει τη δικό του μοναδικό στοιχείο.

Ένα Τραγούδι Ακόμα
Ένα Τραγούδι Ακόμα valantis

Θα μας μιλήσουν για τη συνεργασία τους στο διαχρονικό δημοφιλές τραγούδι και θα μοιραστούν ιστορίες από τα παρασκήνια όταν δημιουργούσαν την μουσική τους.

Η βραδιά συνεχίζεται με τη Δέσποινα Ολυμπίου και τον Βαλάντη να τραγουδούν ένα αγαπημένο ντουέτο και ακολουθούν η Δέσποινα και ο Χόβιγκ γεμίζοντας μας με την ενέργεια τους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους και οι ειδικοί καλεσμένοι Βαλάντης, Δέσποινα Ολυμπίου, Χόβιγκ και Ναυσικά ερμηνεύουν το «Ένας Τραγούδι Άκομα
Γιώργος Θεοφάνους_Hovig
Δέσποινα Ολυμπίου_Γιώργος ΘεοφάνουςΈνα Τραγούδι Ακόμα

Καθώς έχουν ιδιαίτερη σχέση, αφού κάνουν και εμφανίσεις μαζί στο νυχτερινό κέντρο.

Τέλος, η Ναυσικά φέρνει το κλείσιμο της βραδιάς με τα δυνατά φωνητικά της και τις συγκινητικές ερμηνείες της.

Nafsica_George-Theofanous

Συνολικά, είναι βέβαιο ότι θα είναι μια βραδιά γεμάτη με υπέροχη μουσική και αξέχαστες ερμηνείες από μερικούς από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της Ελλάδας. Μην το χάσετε στο OPEN την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στις 23:00.