Γιώργος Λιάγκας επιτίθεται στην Πάολα

Γιώργος Λιάγκας επιτίθεται στην Πάολα

Στην εκπομπή του, ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την απόφαση της Πάολας να εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Τονίζοντας ότι οι άνθρωποι πρέπει να σταθούν αλληλέγγυοι στις στιγμές κρίσης.

Ωστόσο, ο Λιάγκας δεν έμεινε σε αυτό το θέμα και αναφέρθηκε και στη δήλωση της Πάολας ότι τα χρήματα θα πάνε στο νοσοκομείο της Λάρισας, κατηγορώντας την ότι προσπαθεί να καλύψει τις ενέργειές της με αυτή τη δωρεά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Καλλιτέχνες ακυρώνουν εμφανίσεις λόγω πένθους (Τέμπη)

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα έχουν προκαλέσει αντιδράσεις και πολλές φορές έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι ο ρόλος των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι να παρέχουν αντικειμενική ενημέρωση και να προωθούν την ελευθερία της έκφρασης και της δημοκρατίας.

Γιώργος Λιάγκας επιτίθεται στην Πάολα

Το πρωί της Δευτέρας (6/3), ο Γιώργος Λιάγκας 

«Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν η εβδομάδα του σοκ που πάθαμε όλοι μας. Και δεν το πάθαμε μόνο επειδή πέθαναν 57 άτομα, αλλά και επειδή ακούστηκαν τέρατα.

Ότι ευτυχώς που πέθαναν κάποιοι και τώρα που πέθαναν, θα φτιάξουν τα πράγματα. Δεν ντρεπόμαστε να τα λέμε αυτά; 

Δεν ντρεπόμαστε να λέμε ότι πρέπει να θυσιαστεί κόσμος; Τι είναι; Τι είμαστε παιδιά; Αυτά είναι χυδαία, αυτά είναι σε μυθεύματα αρχαίας τραγωδίας που θυσιάζαμε το παιδί μας για να φυσήξει ούριος άνεμος για τον τρωικό πόλεμο.

Εδώ τι γίνεται τώρα; Ανθρωποθυσίες για να φτιάξουν οι σιδηρόδρομοι;»

«Θα τα πω και για τους τραγουδιστές που τραγούδησαν και κοροϊδεύουν τον κόσμο… Τα λεφτά θα πάνε στα νοσοκομεία; Δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα; Ζητιάνοι είναι οι άνθρωποι; Έχασαν τα παιδιά τους! Πέθαναν τα παιδιά τους και οι ίδιοι. Είναι ζωντανοί νεκροί. Θα πάνε λέει τα λεφτά στο νοσοκομείο της Λάρισας… Επαίτες είναι οι άνθρωποι; Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα. Να ξανασυστηθούμε. Να ξέρετε ποιους δοξάζετε και ποιους ανεβάζετε! Και τους θεωρείτε ινδάλματα και είδωλα. Είτε είναι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί. Εμείς που ζούμε και δεν είχαμε και συγγενείς, θα το ξεπεράσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Κι εγώ το Σαββατοκύριακο πήγα με τα παιδιά μου κι έφαγα, πήγαμε για μπάνιο. Η ζωή συνεχίζεται. Αλί από αυτούς που έχασαν τα παιδιά τους… Που έχασαν τη ζωή τους» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Για να μείνετε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελληνική Μουσική

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Aκολουθήστε μας στο Facebook, το Instagram, το TikTok και το YouTube