Φεύγω ο τίτλος

Η Έλενα Παπαρίζου, η κορυφαία Ελληνίδα ποπ σταρ, ξανασμίγει με τον ταλαντούχο τραγουδιστή και δημιουργό Γιώργο Σαμπάνη, δώδεκα χρόνια μετά την τελευταία δισκογραφική τους συνεργασία και το αποτέλεσμα αναμένεται συγκινητικό.

“Δες εδώ τους στίχους του τραγουδιού

Οι δύο καλλιτέχνες μας έχουν χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τελευταίας 15ετίας, τραγούδια όπως «Το Φυλή της Ζωής», «Η Καρδιά Σου Πέτρα», «Πυροτεχνήματα», «Αν Ήσουν Αγάπη», «Γύρνα με Στο Θες. «αφήνοντας τη δική τους καλλιτεχνική σφραγίδα στην ελληνική δισκογραφία.

Το νέο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο «Φεύγω» είναι μια δυναμική μπαλάντα αγάπης που μιλά για όλες τις ιστορίες αγάπης της που επιτέλους έφτασαν στο τέλος τους.

Τη μουσική του «Φύγε» υπογράφει ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους η Ελεάνα Βραχάλη.

Το «Φύγε» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, η Έλενα Παπαρίζου και ο Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο τις εμφανίσεις τους στον «Βοτανικό», έχοντας στο πλευρό τους την Αναστασία.

Φεύγω