Δείτε τι έγινε στην ενδέκατη και προτελευταία Blind Audition The Voice of Greece.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, λίγο πριν τελειώσει η τυφλή επιλογή του The Voice of Greece, παρακολουθούμε ένα νέο, συναρπαστικό επεισόδιο γεμάτο δυνατά συναισθήματα και εξαιρετικές φωνές.

Οι coaches είναι ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση των ομάδων τους. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς δυσκολεύονται πια να πουν «σε θέλω», αλλά όταν το κάνουν, δίνουν πραγματική μάχη

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν ιδιαίτερα τολμηρός αυτή την Κυριακή, τόλμησε να σταματήσει έναν από τους συναγωνιστές του τόλμησε να σταματήσει έναν από τους συναγωνιστές του και εισέβαλε στο οικογενειακό δωμάτιο του The Voice of Greece για να βρει τη μητέρα της διαγωνιζόμενης, Έλενα Παπαρίζου, η οποία έπεσε στα γόνατα για τη φωνή της διαγωνιζόμενης.

Ποιοι κατάφεραν να πάρουν την πρόκρισης για τη φάση των Knock Outs;

Από το ενδέκατο Blind Audition του «The Voice of Greece» προκρίθηκαν οι Ελένη Γιαννακοπούλου, Ηλίας Φωτιάδης, Αναστασία Αθανάτου, Λεύκος, José Manuel Arrieta Duarte, Ελένη Καλαβίτη, Julio Imeri, Μαρία Μάνιου, Βασίλειος Λογοθέτης, Πένη Αριστοδήμου, Σίσσυ Πολυδώρου, Μιχαέλα Αγαπίου, Chryssa Dom.

11ο Blind Audition του «The Voice of Greece» στο playlist