Το Maestro τελειώνει τον πρώτο του κύκλο με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο, έναν απρόσμενο δολοφόνο και με την Χαρούλα Αλεξίου να μας συγκινηνεί.

Το φινάλε του πρώτου κύκλου του Maestro έχει όλα τα φόντα ενός θρίλερ. Πριν φτάσουμε στην αναμενόμενη δολοφονία του Χαράλαμπου, η ιστορία χτίζεται με πολύ σασπένς και έναν κεντρικό ήρωα: τον Αντώνη, τον Ορέστη Χαλκιά, που καταλήγει να σκοτώσει τον Χαράλαμπο για να σώσει τον Σπύρο από αυτόν. 

Ο Φάνης, ο Ορέστης, ο Αντώνης και ο Σπύρος σχεδιάζουν τελικά να καλύψουν τον δολοφόνο. Αυτό είναι το σημείο καμπής. Άλλοι γίνονται καχύποπτοι, αλλά δεν ξέρουν καν τίποτα, και ο μόνος μάρτυρας είναι ο Μιχαηλής (Αντίνος Αλμπάνης). Με τους τηλεθεατές να αποθεώνουν τη Μαρία Καβογιάννη, τον Ορέστη Χαλκιά και τη Χαρούλα Αλεξίου. 

Γεμάτοι συναισθήματα!

Όλοι οι συντελεστές της σειράς, μαζεύτηκαν στο σπίτι του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για να παρακολουθήσουν το τελευταίο επεισόδιο.

«Εξαιρετικό»To τελευταίο επεισόδιο του Maestro μας εξέπληξε
Μαέστρο

Το Twitter λατρεύει κάθε στιγμή και κάθε σκηνή και τον νεαρό πρωταγωνιστή Ορέστη Χαλκιά, που όχι μόνο σηκώνει επάξια το βάρος της μεγάλης σκηνής, αλλά μας συνεπαίρνει ξανά με το ταλέντο του στο τραγούδι.

«Τυχερό Αστέρι»: Το τραγούδι από το «Maestro» που έψαχνε το κοινό

Ορέστης Χαλκιάς μας ταξίδεψε για άλλη μια φορά και με το ταλέντο του στο τραγούδι.
άκρως ρεαλιστική και καλογυρισμένη σκην

Μαρία Καβογιάννη, ο Ορέστης Χαλκιάς

Ωστόσο, το κοινό έχει μεγάλα ερωτηματικά εάν ο Χαράλαμπος καταλήξει να επιβιώσει (απίθανο). Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε πριν λίγες μέρες ότι ο ηθοποιός Γιάννης Τσορτέκης θα επιστρέψει στη σειρά. Προφανώς μια αναδρομή.

MegaTV Maestro