Το τραγούδι που απογειώθηκε από το Maestro σειρά του Mega. Ένα από τα ιδιαίτερα τραγούδια που ερμήνευσε η Μόνικα στο παρελθόν το “Τυχερό Αστέρι”

Το «Τυχερό Αστέρι» έγραψε και συνέθεσε ο Κωνσταντίνος Βήτα, ο οποίος ήταν και ο πρώτος ερμηνευτής του, παρουσιάστηκε από την Monika μέσα από μία «μαγική» ερμηνεία, στο album της «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός», που κυκλοφόρησε από την Panik Oxygen το 2019.

Στο νέο επεισόδιο της σειράς «Maestro», που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου, ο Αντώνης, τον οποίο υποδύεται ο Ορέστης Χαλκιάς, ερμήνευσε το τραγούδι συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κέρκυρας και προκάλεσε τον ενθουσιασμό των τηλεθεατών, οι οποίοι αναζήτησαν εκ νέου το «Τυχερό Αστέρι».

Το «Τυχερό Αστέρι» είναι ένα από τα 7 κομμάτια του album «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός» και αγαπήθηκε ιδιαίτερα το κοινό. Στο «Ο Κήπος Είναι Ανθηρός» η τραγουδοποιός μοιράζεται μαζί μας τον κύκλο μουσικής που δημιούργησε μέσα από ταξίδια και διεθνείς περιοδείες, έναν θησαυρό πολλών εμπειριών από τον οποίο τελικά πηγάζει η ελληνική πνοή.

Monika – Τυχερό Αστέρι – Official Lyric Video