Eurovision 2024 Silia Kapsis

Eurovision 2024 Silia Kapsis

Η είδηση για τον θάνατο του πατέρα της Μαρίνας Σάττι έφερε την εκπρόσωπο της Κύπρου στη Eurovision, Silia Kapsis, στα κλάματα μπροστά στις κάμερες.

Η νεαρή τραγουδίστρια, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, μάθαινε για το δυσάρεστο περιστατικό και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της.

“Πότε; Σήμερα; Δεν μπορώ να φανταστώ πως νιώθει.

Είναι πολύ δύσκολο αυτό το πράγμα. Μόνο θέλω της να πω ότι Μαρίνα Σάττι ο μπαμπάς σου σε κοιτάει σε προστατεύει και θα είναι μαζί σου.

Είναι δύσκολο πράγμα, πάρα πολύ δύσκολο.

Πρέπει να πάει πάνω στη σκηνή και να το κάνει για τον πατέρα της”, είπε με συγκινημένη φωνή η Silia.

Συνέχισε απευθυνόμενη στη Μαρίνα: “Ό,τι θέλεις Μαρίνα είμαι εδώ. Ακολουθούμε η μία την άλλη στο Instagram και θα σκίσεις.

Μιλάμε, είναι πολύ καλή κοπέλα και ταλαντούχα. Στην οικογένειά μου είμαστε πολύ δεμένοι. Μόνο η μαμά μου κι εγώ είμαστε μαζί και με στηρίζει”.

Η απώλεια ενός γονιού είναι πάντα μια σκληρή δοκιμασία, ειδικά όταν έρχεται σε μια τόσο σημαντική περίοδο, όπως η προετοιμασία για την Eurovision.

Εύχομαι στη Μαρίνα Σάττι και στην οικογένειά της δύναμη και αντοχή σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, καθώς και καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν αυτό το βάρος και να συνεχίσουν μπροστά.

Eurovision 2024 Silia Kapsis

Eurovision 2024 Silia Kapsis

Ακολούθησε το theotvnews στο Google News

Για να μείνετε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελληνική Μουσική

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ 2024 / Ελληνικά τραγούδια 2024 / Greek Music

Aκολουθήστε μας στο Facebook, το Instagram, το TikTok και το YouTube