Διαφημιστείτε

διαφημιστείτε μαζί μας-μάρκετινγκ-διαφήμισηfacebook,-google adsense-τύποι διαφημίσεων

Διαφημιστείτε

Ο πλήρης οδηγός για τη διαφήμιση μαζί μας και πώς μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας

Τι είναι η διαφήμιση σε εμάς;

Με δισεκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, το Διαδίκτυο προσφέρει στις επιχειρήσεις αμέτρητες ευκαιρίες για ανάπτυξη, προβολή και προώθηση.

Η διαδικτυακή διαφήμιση είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αναπτύξετε την εταιρεία σας και να προσεγγίσετε στοχευμένους πελάτες. 

Το theotvnews.com είναι ένα portal μουσικής ενημέρωσης και lifestyle, με πρωτογενή αρθρογραφία που ξεπερνάει τα 200 επιλεγμένα άρθρα το μήνα. Το περιεχόμενο του portal ανανεώνεται καθημερινά, ενώ η θεματολογία του εκτείνεται από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή μέχρι και θέματα μόδας, gamming, τεχνολογίας, τέχνης και lifestyle. Έχουμε πολύ δυναμική παρουσία και στα social media, με τη σελίδα του στο Instagram να προσελκύει περισσότερους από 45,000 επισκέπτες το μήνα.

Πώς να ξεκινήσετε τη διαφήμιση μαζί μας;

  • Διαφημιστικά banners σε διαστάσεις σύμφωνες με τα πρότυπα του International Advertising Bureau.
  • Ανάρτηση άρθρων προβολής (advertorial) και Δελτίων Τύπου των διαφημιζομένων συνεργατών μας.
  • Χορηγίες (π.χ. ντύσιμο του background του στα χρώματα του χορηγού).

Τα οφέλη της διαφήμισης μαζί μας;

  • Σχέση ποιότητας και τιμής: Στο  theotvnews.com προωθούμε την επιχείρησή σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Βελτιστοποιούμε συνεχώς τις καμπάνιες μας για να επιτύχουμε το μέγιστο αντίκτυπο με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
  • Στοχευμένη Διαφήμιση :Στόχος μας είναι να διαφημίζουμε τις υπηρεσίες/τα προϊόντα σας μόνο σε επισκέπτες (δυνητικούς πελάτες που αναζητούν αυτό που έχετε να προσφέρετε) χωρίς να «καίγονται» τα χρήματά σας, σε άτομα που είναι απίθανο να ενδιαφέρονται Προωθήστε την επιχείρησή σας. 

Διαφημιστείτε Μαζί μας στο theotvnews

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προβολή σας στο theotvnews.com και για να ενημερωθείτε για τις προσφορές μας επικοινωνήστε μαζί μας στο contact[at]theotvnews.com

*Για την αποφυγή spam το email δεν παρουσιάζεται με την κανονική του μορφή. Παρακαλούμε αντικαταστήστε όπου [at] με @

Διαφημιστείτε