Η Στεφανία εμφανίζεται στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του BBC

Η Stefania , η 20χρονη Ελληνίδα ποπ σταρ, έκανε την εμφάνισή της στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του BBC, «The big Eurovision party», που προβλήθηκε την 1η Ιανουαρίου.

Το Show , που μεταδόθηκε από το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο της Ευρώπης, παρουσίασε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, συμπεριλαμβανομένων των Ουκρανών νικητών Kalush Orchestra και της ίδιας της Stefania.

Μετά την επιτυχία της στη Eurovision, την κυκλοφορία της ταινίας της στο Netflix και μια sold-out συναυλία στο Άμστερνταμ, η Στεφανία συνεχίζει να εκπλήσσει και να καθηλώνει το κοινό με το ταλέντο και το χάρισμά της.

Η εμφάνισή της στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του BBC είναι απλώς η τελευταία σε μια σειρά επιτευγμάτων για τη νεαρή τραγουδίστρια και είναι βέβαιο ότι θα είναι η πρώτη από πολλά άλλα που θα έρθουν τη νέα χρονιά.

Stefania The Big Eurovision Party'

Ως ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα και συναρπαστικά νέα ταλέντα στη βιομηχανία της ποπ μουσικής, η Στεφανία είναι βέβαιο ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της.

Με το ταλέντο, τη γοητεία και την αφοσίωση της στην τέχνη της, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα συνεχίσει να κάνει πάταγο στη μουσική σκηνή για τα επόμενα χρόνια.

Φωτογραφία της Στεφανίας που εμφανίζει στην πρωτοχρονιάτικη εκπομπή του BBC