Ο Stan Antipariotis, ο πιο μοναδικός καλλιτέχνης της γενιάς του, επανέρχεται δισκογραφικά με ένα νέο τραγούδι με τον τίτλο «Λίγο».

Το “λίγο” είναι άλλη μια ενδιαφέρουσα μουσική πρόταση από τον Stan Antiparioti, αφού κάθε φορά που ο Stan Antipariotis υπογράφει τη μουσική δεν διστάζει να πειραματιστεί με ήχους και να ενσωματώσει διαφορετικά μουσικά είδη.

singles «Για Δυο» (με τον iLLEOo) και «Αλήτισσα» (με τον Light) λατρεύτηκαν και έγιναν διπλά πλατινένια, καθώς και τη συμμετοχή του στο «Toxic» του Light, το οποίο έχει γίνει χρυσό σύμφωνα με το επίσημο Digital Singles Chart της IFPI.

Εν τω μεταξύ, ο Stan Antipariotis μοιράστηκε ένα βίντεο μέσω YouTube στο οποίο κατέγραψε τη διαδικασία δημιουργίας του «λίγο» στο στούντιο.

STAN – Λίγο | Ligo (Making Of) #StanAntipariotis #Ligo #MakingOf

Σύγχρονος ήχος, pop και r’n’b συναίσθημα τονίζουν την ερμηνεία του Stan Αντιπαριώτη κάνοντας το «Λίγο» να αρέσει από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

«Λίγο, αχ να σ’ είχα για λίγο, δεν θα κράταγε λίγο, σου το ορκίζομαι… Λίγο και δεν θέλω να φύγω στο κορμί σου βυθίζομαι και ζαλίζομαι…»

Το «Λίγο» κυκλοφορεί από την Icon Music Records και την Panik Records.