Μέλη του συγκροτήματος Melisses στη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας, με ένα μέλος να λείπει καθώς ανακοίνωσαν την αποχώρησή του από το συγκρότημα"

Οι Melisses Λήγουν η συνεργασία τους με τον ντράμερ τους συγκροτήματος – Με ανακοίνωση στα social media

Το 2023 έφερε αλλαγές στις “Μέλισσες“, καθώς λύθηκε η συνεργασία τους με τον ντράμερ τους, τον Σπύρο Κουδούνη.

Η αποχώρηση του Κουδούνη γνωστοποιήθηκε από τα άλλα τρία μέλη του συγκροτήματος, Χρήστο Μάστορα, Κώστα Μαυρογένη και Θάνο Λαΐτσα, μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Γιώργος Λιανός: Από το τραγούδι στην τηλεοπτική επιτυχία

“Αγαπητές φίλες και φίλοι, σας ενημερώνουμε ότι λύθηκε η συνεργασία μας με τον μουσικό Σπύρο Κουδούνη (ντράμερ)”, ανέφερε η ανάρτηση.

Melisses τερματίζουν τη συνεργασία τους με τον ντράμερ η ανάρτηση
“Οι Melisses τερματίζουν τη συνεργασία τους με τον ντράμερ”

Eξήγησαν ότι η απόφαση ήρθε μετά από μία συζήτηση με το μέλος της ομάδας σχετικά με την πρόοδο του συγκροτήματος και τους στόχους τους για το μέλλον.

Οι Μέλισσες είναι ένα δημοφιλές συγκρότημα που έχει συνεργαστεί με διάφορα μέλη κατά τη διάρκεια της πορείας τους. Αυτή τη φορά, όμως, η ομάδα έχει αποφασίσει να κάνει αλλαγές στο σύνολό της ώστε να συνεχίσει την καριέρα της με επιτυχία.

Οι Μέλισσες ευχαριστούν το μέλος τους για τη συνεργασία και τη βοήθεια που συνέβαλε στην εξέλιξη τους, με φρέσκες ιδέες που πρόσθεσαν ποιότητα στα τραγούδια τους.