Λένα Ζευγαρά

Λένα Ζευγαρά

Σήμερα, στην παρέα του «The 2Night Show», καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Λένα Ζευγαρά.

Τα καινούργια της επαγγελματικά βήματα

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, φανερά ανανεωμένη, μίλησε για τα καινούργια της επαγγελματικά βήματα και δήλωσε απόλυτα αφοσιωμένη στη δουλειά της.

Η Λένα Ζευγαρά, με την ειλικρίνεια που τη διακρίνει, εξήγησε γιατί θέλει να παίρνει σε όλα δέκα. Τόνισε ότι είναι αυστηρή με τον εαυτό της και επιδιώκει την τελειότητα σε κάθε της κίνηση.

Η προσήλωσή της στην ποιότητα και η ανάγκη της να ξεπερνάει συνεχώς τον εαυτό της είναι τα στοιχεία που την έχουν καταστήσει μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της.

Στη συζήτηση, αποκάλυψε επίσης ότι θεωρεί πως δεν υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ των γυναικών στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Κατά τη γνώμη της, ο ανταγωνισμός και οι προσωπικές φιλοδοξίες συχνά στέκονται εμπόδιο στη δημιουργία ειλικρινών και βαθιών φιλικών σχέσεων.

Πώς νιώθει όταν τη φλερτάρουν;

Όταν η συζήτηση πέρασε στο θέμα του φλερτ, η Λένα παραδέχτηκε ότι αισθάνεται κολακευμένη, αλλά και ότι προσπαθεί να κρατάει τις ισορροπίες και να μένει συγκεντρωμένη στους επαγγελματικούς της στόχους.

Ο σεβασμός προς τον εαυτό της και η επαγγελματική της ακεραιότητα είναι για εκείνη προτεραιότητες.

Λένα Ζευγαρά

Λένα Ζευγαρά Για Τη Συνεργασία Της

Με Τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Τέλος, η Λένα μίλησε για τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, έναν από τους πιο δημοφιλείς και ταλαντούχους τραγουδιστές της εποχής μας.

Τιμή μου που βρίσκομαι πλάι στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Είναι ένας τεράστιος καλλιτέχνης και χιλιάδες κόσμου τον ακολουθεί.

Είναι μία πολύ ωραία δουλειά που ανυπομονούσαν να την μοιραστώ με τον κόσμο

Η συνεργασία αυτή, όπως είπε, της έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθεί και να δοκιμάσει νέες μουσικές κατευθύνσεις.

Για να ολοκληρωθεί η εκπομπή, τραγούδησε ζωντανά στο στούντιο τις καινούργιες της επιτυχίες, χαρίζοντας στο κοινό μία αξέχαστη μουσική εμπειρία.

Η συνέντευξη αυτή επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά την αυθεντικότητα και την αφοσίωση της Λένας Ζευγαρά στην τέχνη της, και ανέδειξε την ανθρώπινη πλευρά μιας μεγάλης καλλιτέχνιδας.

λενα ζευγαρα γρηγόρης αρναούτογλου

Λένα Ζευγαρά

Ακολούθησε το theotvnews στο Google News

Για να μείνετε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελληνική Μουσική

Aκολουθήστε μας στο Facebook, το Instagram, το TikTok και το YouTube