Γιώργος Τσαλίκης ως πωλητής hot dogs

Γιώργος Τσαλίκης ως πωλητής στο γήπεδο στον αγώνα Ολυμπιακός-Άρης και προσπάθησε για λίγη ώρα να πουλήσει σάντουιτς σε καντίνα που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του Γ. Καραϊσκάκη.

Έτσι, ο τραγουδιστής φορώντας σακάκι με το το λογότυπο της ομάδας, πήρε τη θέση του πωλητή καντίνας και προσποιήθηκε ότι πουλούσε hot dogs, φωνάζοντας «Έλα παιδιά!Δεν παχαίνει ομορφαίνει!» Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Οι Κυριακές μας».

Γιώργος Τσαλίκης ως πωλητής

Ο Γιώργος Τσαλίκης, ανάμεσα σε όλα τα θετικά σχόλια που δέχτηκε, δέχτηκε και ένα αρνητικό από ασφαλιστικό σύμβουλο που τον αποκάλεσε «αδερφή» και του επέκρινε δημόσια.

Δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στο οποίο εξηγεί τι συνέβη και πώς εξελίχθηκε η κατάσταση με τον συγκεκριμένο «μισητή» που του επιτέθηκε δημόσια.

Θέλει να περάσει το μήνυμα ότι δεν πρέπει να ενδίδουμε στον εκφοβισμό και να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας:

Πόσο θράσος χρειάζεται κάποιος για να επικρίνει δημόσια κάποιον με το όνομά του; Τι περιμένουν να κάνετε; Αγνοήστε τους; Φοβάστε; Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι και από πού πηγάζει η αμέτρητη, απερίσκεπτη και η ‘δύναμή’ τους που πιστεύουν ότι μπορούν να σε κατεβάσουν; Επιτίθενται, υπονομεύουν, ‘παραβιάζουν’ την αξιοπρέπειά σου; Ζουν ανάμεσά μας… ΑΝΤΙΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΙΣ!!!

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός σφράγισε μια σημαντική νίκη κόντρα στον Άρη για να εκμεταλλευτεί το λάθος του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ.

Οι γίγαντες του Πειραιά κατέρριψαν τους Θεσσαλονικείς με 1-0 στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το πρωί της Δευτέρας (ΑΕΔΤ) στον πιο πολυαναμενόμενο αγώνα της 18ης αγωνιστικής της ελληνικής Super League.