Γιώργος Νταλάρας Χρήστος Μάστορας Συνεργασία

Γιώργος Νταλάρας Χρήστος Μάστορας Συνεργασία για ένα μουσικό αριστούργημα.

Σύμφωνα με αναρτήσεις στα social media, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Χρήστος Μάστορας ετοιμάζονται για μια σημαντική καλλιτεχνική συνεργασία.

Ο πολυτάλαντος frontman του συγκροτήματος MELISSES μοιράστηκε φωτογραφίες από το στούντιο ηχογράφησης.

Ο Γεώργιος Νταλάρας στο στούντιο ηχογράφησης"
"Ο Χρήστος Μάστορας στο στούντιο ηχογράφησης

Δηλώνοντας ότι το να είvαι στο στούντιο με τον μεγαλύτερο Έλληνα τραγουδιστή, τον Γιώργο Νταλάρα, είναι πάντα ένα νέο μάθημα. Έρχονται όμορφες μουσικές, όμορφα λόγια, και φωνές…»

Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Χρήστος Μάστορας έχουν αναπτύξει μια ισχυρή σχέση καλλιτεχνικής εκτίμησης εδώ και αρκετά χρόνια.

"Φωτογραφία από τη συνεργασία του Νταλάρα και Μάστορα"

Εκτός από τη μουσική τους συνεργασία, έχουν συνεργαστεί και επί σκηνής, σε μουσικές παραστάσεις του Γιώργου Νταλάρα, όπως η επετειακή συναυλία του στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο του 2019.

Η ανακοίνωση του Χρήστου Μάστορα έγινε γρήγορα viral,

Αποσπώντας χιλιάδες likes και δεκάδες θετικά σχόλια και το τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Ο Χρήστος, μετά από μια σειρά προσωπικών εμφανίσεων, κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια με το συγκρότημα ΜΕΛΙΣΣΕΣ, τα οποία έχουν ανέβει στην κορυφή των ραδιοφωνικών εκπομπών.

Το πρώτο τραγούδι, «Για Μένα Βραδιάσε» κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022 και ήταν το πρώτο τραγούδι του συγκροτήματος μετά από ενάμιση χρόνο.

Το τελευταίο τραγούδι, «Crayon», ακολούθησε τον Νοέμβριο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα στο Νο. 1 του ελληνικού Airplay Chart.

Για να μείνετε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελληνική Μουσική

Aκολουθήστε μας στο Facebook, το Instagram, το TikTok και το YouTube