Έλενα Παπαρίζου: Baby bottox

Έλενα Παπαρίζου: Baby bottox τα μυστικά ομορφιάς της

Η Έλενα Παπαρίζου, η διάσημη τραγουδίστρια και καλλιτέχνης, άνοιξε την καρδιά της σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1.

Αποσπάσματα από τη συναυλία της Έλενα Παπαρίζου στη Θεσσαλονίκη – Μονή Λαζαριστών

Έλενα Παπαρίζου: Baby bottox

Εκτός από τη συνεργασία της με την Ελένη Φουρέιρα και την αποκάλυψη για την αυθόρμητη σκηνή φιλιού ανάμεσά τους, μίλησε επίσης για το θέμα των αισθητικών επεμβάσεων στο πρόσωπό της.

Αποδεικνύοντας μια φυσική και αβίαστη προσέγγιση, η Έλενα Παπαρίζου αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το θέμα αυτό. Είπε:

«Πάρα πολύ απλά γίνονται τα πράγματα. Κάτι ονειρεύεσαι, σηκώνεις το τηλέφωνο, κάνεις την πρόταση, λες “ναι” ή “όχι”, τώρα ή αργότερα. Ήταν τόσο ωραία η συνεργασία μας. Η Ελένη είναι ένα τόσο ταλαντούχο πλάσμα, δεν σταματάει ποτέ τις πρόβες. Το φιλί ήταν εντελώς αυθόρμητο, η Ελένη έκανε την πρώτη κίνηση. Ήταν πολύ αληθινό» αποκάλυψε η ίδια.

Έλενα Παπαρίζου: Baby bottox τα μυστικά ομορφιάς της

«Καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του στο κομμάτι των πλαστικών επεμβάσεων. Εγώ προσωπικά το έχω δηλώσει ότι έχω κάνει baby bottox. Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι. Όσο να ‘ναι τα πράγματα… πέφτουν. Οτιδήποτε κάνουμε πρέπει να το σκεφτόμαστε πολύ πριν, να μην ξεκινάει η υπερβολή και να μην έχει τελειωμό. Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας», σχολίασε η Έλενα Παπαρίζου για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Με αυτά τα λόγια, η Έλενα Παπαρίζου εκφράζει την προσωπική της άποψη και προσέγγιση στις αισθητικές επεμβάσεις.

Αντιλαμβάνεται ότι η επιλογή για το αν θα κάνεις κάτι τέτοιο ή όχι είναι ατομική και ο καθένας οφείλει να αναλογιστεί τις προσωπικές του επιθυμίες και ανάγκες.

Οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου αναδεικνύουν την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια της καλλιτέχνιδας.

Μας υπενθυμίζει ότι η αποδοχή του εαυτού μας και η φροντίδα για την προσωπική ευεξία είναι σημαντικές. Είναι δική μας ευθύνη να αποφασίσουμε τι είναι καλύτερο για εμάς, ανάλογα με τις ανάγκες μας και τις προτιμήσεις μας.

Ακολούθησε το theotvnews στο Google News

Για να μείνετε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν στην Ελληνική Μουσική

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ 2023 / Ελληνικά τραγούδια 2023

Aκολουθήστε μας στο Facebook, το Instagram, το TikTok και το YouTube